Enrike: Mesi? Kao u školskom dvorištu

Trener Barselone Luis Enrike pohvalio je partiju Lionela Mesija protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona (4:0), poručivši da je igrao "kao u školskom dvorištu".

Izvor:

Četvrtak, 20.10.2016.

09:52

Enrike: Mesi? Kao u školskom dvorištu
Getty Images

Mesi se posle povrede vratio na veliku scenu i već u drugom meču posle pauze postigao het-trik u ubedljivom trijumfu nad timom Pepa Gvardiole na Nou Kampu.

"Leo je bio prevaga. On je bio uključen u svim ključnim momentima utakmice. Igrao se kao da je u školskom dvorištu, a nije mu bilo bitno ni to što je tek izašao iz povrede. Jednostavno, to je Mesi", rekao je Luis Enrike na konferenciji za medije posle utakmice.

Vezista Barselone Ivan Rakitić bio je oduševljen nastupom Lionela Mesija, ali i kompletnog tima protiv lidera Premijer lige.

"Igrali smo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi i moramo da budemo zadovoljni i ponosni posle ovakvog nastupa. Mesi? Govorimo o najboljem igraču sveta, jednom jedinom. Odigrao je savršen meč", rekao je Rakitić.

Fudbaleri Barselone posle tri kola imaju maksimalan učinak u C grupi Lige šampiona, a u narednom meču gostuju Sitiju na Etihadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: