Barkli: Hilari je užasna, ali ne mogu za Trampa

Legendarni američki košarkaš Čarls Barkli rekao je da mu je teško da glasa za Hilari Klinton, ali da ne može da glasa za Donalda Trampa.

Izvor: B92

Sreda, 19.10.2016.

16:23

Barkli: Hilari je užasna, ali ne mogu za Trampa
Getty images

Izbori za novog predsednika SAD održaće se 8. novembra, a Amerikanci će birati između Donalda Trampa i Hilari Klinton.

„Ceo život glasam za Demokrate, ali mi je teško da glasam za Hilari Klinton. Možda je ona divna osoba, ne znam, ali mnogo je negativnih stvari oko nje. U ovom trenutku još nisam odlučio da li ću glasati. Ako budem glasao, glasaću za Demokrate, ali osećam se nalagodno tim povodom. Jasno je da ne mogu da glasam za Trampa“, rekao je Barkli i dodao zbog čega nema šanse da glasa za Trampa.

„Mislim da on razdoran, veoma razdoran. Ja živim u Arizoni. Mislim da su Hispanici sjajni ljudi. Kada ljudi govore o ilegalnoj imigraciji to njima šteti. To je moj najveći problem, priča o podizanju zdiva. Hispanici imaju lošu reputaciju. On takođe obeležava i Muslimane, to je nepoštovanje. Jasno je da neki od njih nisu dobri ljudi. Ali svaka etnička grupa ima budale. Osznačiti sve Muslimane kao teroriste je užasno.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: