Ronaldo: Želim još dugo da ostanem u Realu

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da bi voleo da ostane u tom klubu još mnogo godina.

Izvor: MN

Petak, 14.10.2016.

11:16

Ronaldo: Želim još dugo da ostanem u Realu
Getty Images

Ugovor 31-godišnjeg fudbalera važi do 2018. godine, a izvesno je da će saradnja biti produžena.

„Osvojio sam Ligu šampiona i Evropsko prvenstvo ove godine, to su prelepi momenti u mojoj karijeri koji mi pomaži da nastavim naporno da radim. Moj san je da nastavim da igram u Realu i ostanem ovde još mnogo godina, jer ovaj klub zauzima posebno mesto u mom srcu.“

Portugalac je prošle sezone postigao 51 gol u svim takmičenjima i prestigao Raula na listi najboljih strelaca „Kraljevskog kluba“, a Ronaldo je priznao da nije verovao da će to postići.

„Nisam očekivao da dostignem te brojke. Znao sam da je Real najveći klub na svetu, ali nisam očekivao da ću prestići Alfreda Di Stefana i Raula", dodao je jedan od najboljih fudbalera sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: