Legende idu na stadion, a ti?

Svi u taboru reprezentacije Srbije isticali su da će dobra igra i pobeda u duelu sa Moldavijom biti najbolja pozivnica navijačima za meč sa Austrijom.

Izvor: SM

Subota, 08.10.2016.

17:50

Legende idu na stadion, a ti?
Foto: Fudbalski savez Srbije

Orlovi su u Kišinjevu odigrali još jednu veoma efikasnu utakmicu, postigli su tri gola, a s obzirom na broj šansi koje su stvorili izabranici Slavoljuba Muslina trijumf Srbije mogao je biti i ubedljiviji.

Naši fudbaleri u dobrom raspoloženju i sa mnogo optimizma dočekuju duel sa Austrijancima, a od velikog značaja biće i podrška publike, koju su svojim igrama i zalaganjem bez svake sumnje zaslužili.

Zato će dvojica bivših reprezentativica Marko Pantelić i Ivica Kralj 9. oktobra od 20. sati i 45 minuta biti na tribinama stadiona "Rajko Mitić".

Dođi i ti, jer zajedno ćemo biti jači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

125 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: