Bunjevčević: Uvek imam tremu pred gostovanje

Potpredsednik FSS Goran Bunjevčević rekao je da je utakmica protiv Moldavije prava prilika da se zabeleži pobeda i su igrači spremni za to.

Izvor: B92

Sreda, 05.10.2016.

23:28

Bunjevčević: Uvek imam tremu pred gostovanje
Foto: StarSport

Srbija će u četvrtak gostovati Moldaviji u drugom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Nema razloga da imamo lošu avanturu sa Moldavijom. Na terenu će se pokazati prava slika. Optimisti smo, uradili smo sve što je do nas i potrebno je da igrači to sprovedu u delo na terenu", rekao je Bunjevčević.

Bunjevčević je kazao da je atmosfera u ekipi dobra i da je pravo vreme za pobedu.

"Uvek je pravo vreme za pobedu. Bitno je da odigramo dobro i ostvarimo cilj, tri boda, što neće biti nimalo lako. Igrači su radili kako treba, spremni su i motivisani", kazao je Bunjevčević.

On je naveo da utakmica protiv Moldavije, kao i sa Austrijom posle toga, neće biti odlučujuće i da na njih ne treba gledati kao na prekretnicu.

"Početak je mnogo bitan, setite se samo koliko je sitnih detalja u prošlosti odlučivalo o odlasku na važno takmičenje. Treba da ne potcenimo protivnike, a prava slika našeg fudbal je takva da ga uvek treba unapređivati", dodao je potpredsednik FSS-a.

Kako je rekao, Bunjevčević ima tremu pred svako gostovanje.

"Uvek imam tremu, pred svako gostovanje jer je nestala razlika između velikih i malih ekipa. Trema je pozitivna i nestane kada počne utakmica. To je dobro jer onaj ko nema osećaj za utakmicu, bolje da se ne bavi ovim poslom", rekao je Bunjevčević.

Prema njegovim rečima, eventualna pobeda i dobra igra protiv Moldavije treba da bude pozivnica navijačima da podrže reprezentaciju u nastavku.

"Dobri rezultati su najbolja pozivnica za publiku. Publika će to u jednom momentu osetiti i podržati reprezentaciju. Mi se trudimo da napravimo kult reprezentacije, vratimo poverenje koje je nestalo u narodu. To ne može doći preko noći, nadamo se da ćemo dobrim rezultatima vratiti publiku", rekao je Bunjevčević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: