Radoja konačno pozvan za reprezentaciju

Fudbaler Selte Nemanja Radoja novo je ime na spisku Slavoljuba Muslina za put u Moldaviju jer je zbog povrede morao da otpadne Nemanja Maksimović.

Izvor: SM

Utorak, 04.10.2016.

17:24

Radoja konačno pozvan za reprezentaciju
StarSport

"Pozvao sam Nemanju Radoju umesto Nemanje Maksimovića koji je povredio članak i na njega neću moći da računam za utakmicu sa Moldavijom", rekao je selektor Srbije.

Vezista Selte, Nemanja Radoja, bio je član svih mlađih selekcija Srbije, a trenutno je standardni član najboljeg tima španskog ligaša Selte.

Mladi reprezentativac beleži sjajne partije u LA ligi i nekoliko puta bio je izostavljen sa spiska seniorske reprezentacije, a sada je naknadno pozvan kao zamena.

Rođeni Novosađanin ima 23 godine, ponikao je u Vojvodini, za koju je nastupao do 2014. godine, uz dve pozajmice ekipama ČSK iz Čelareva i Cementa.

Za Seltu je do sada odigrao 58 utakmica, a 2013. je zabeležio i četiri nastupa za mladu reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: