Kostić: Nijedan protivnik u grupi nije lak

Srpski fudbaler Filip Kostić rekao je da reprezentaciju čekaju dve veoma bitne utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, u kojima se nada pobedama.

Izvor: SV

Ponedeljak, 03.10.2016.

23:05

Kostić: Nijedan protivnik u grupi nije lak
StarSport

"Nijedan protivnik u grupi nije lak. Biće teško i u Moldaviji, ali ćemo dati maksimum i nadamo se pobedi. Očekuju nas dve teške utakmice. Ova nedelja je stvarno bitna za nas. Sve osim pobeda je neuspeh", rekao je Kostić novinarima u Staroj Pazovi.

Prvi rival u oktobarskim utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo biće Moldavija u četvrtak, a potom Austrija u nedelju.

Srbija je na početku kvalifikacija prošlog meseca igrala nerešeno sa Irskom, a Kostić je zadovoljan bodom.

"Bodom možemo da budemo zadovoljni. U toj utakmici smo morali da se adaptiramo i uigravamo i mislim da će sve biti bolje u nastavku", kazao je Kostić.

Krilni fudbaler Hamburga je bio strelac u duelu sa Irskom, a kako je rekao, potrudiće se da to ponovi i u narednim utakmicama.

Posle utakmice protiv Moldavije, Srbija će se 9. oktobra sastati sa Austrijom, reprezentacijom koju Kostić dobro poznaje.

"Austrija je bila dobra u prošlim kvalifikacijama, poznajem tu ekipu. Prošle sezone sam igrao u Štutgartu sa Florijanom Klajnom i Martinom Harnikom, koji su jako dobri igrači", rekao je Kostić.

Srbija će u četvrtak gostovati Moldaviji u Kišinjevu, a potom će tri dana kasnije u Beogradu dočekati Austriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: