Da li će nastaviti niz, 20 mečeva bez poraza u LE?

Trener Osmanlispora Mustafa Akči ima neverovatnu statistiku u mečevima Lige Evrope – bez poraza na 20 utakmica.

Izvor: SM

Četvrtak, 29.09.2016.

18:29

Da li će nastaviti niz, 20 mečeva bez poraza u LE?
Getty Images

Turski trener će u okviru drugog kola Lige Evrope imati priliku da nastavi fantastičan niz u meču protiv Ciriha.

Ovaj 57- godišnjak je sjajan uspeh započeo u Trabzonsporu, u kom je u kvalifikacijama za LE 2013/14 zabeležio pet pobeda i jedan remi savladavši ekipe: Terek , Dinamo Minsk iz Belorusije, Kokeši iz Albanije. U grupnoj fazi u kojoj je bio sa Lacijom, Legijom i Apolonom sa Kipra, ostvario je četiri pobede i dva remija. Posle toga, turski klub ga je smenio i od 2015. preuzima Osmanlispor.

U Osmanlisporu je nastavio fantastičan niz - 11 pobeda, a u kvalifikacijama za Ligu Evrope ostvario je šest, dok je u prvom kolu grupne faze dobio Stetuu – 2:0.

“Kada je reč o uspehu, mnogo toga je do sudbine. Drago mi je da sam postigao nešto vredno pažnje.Pošto sam počeo kao trener mlađih selekcija, imam 30 godina taktičkog i tehničkog iskustva i uvek se trudim da iskoristim ono što klub i igrači imaju da ponude. Moj lični prioritet je Superliga Turske, ali daćemo sve od sebe za što bolje rezultate u Ligi Evrope. Mislim da moji igrači neće imati problema to da ostvare. U klubu su veoma ponosni što ćemo se tkmičiti u Ligi Evrope i to daje igračima dosta moivacije i snage na terenu. Entuzijazam cele ekipe i bodrenje naših navijača nam pomažu u Ligi šampiona, rekao je za sajt UEFA.

Utakmica u Cirihu biće odigrana u četvrak od 19 časova na stadionu Lecigrunda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: