Marković kod Mitrovića u Njukaslu?

Krilni napadač Liverpula Lazar Marković razmatra mogućnost prelaska u Njukasl Junajted, kako bi obnovio svoju karijeru u engleskom fudbalu.

Izvor:

Utorak, 30.08.2016.

14:40

Marković kod Mitrovića u Njukaslu?
Getty Images

Kako je preneo sajt Gol, dvadesetdvogodišnji Marković je imao nekoliko ponuda stranih klubova, pre svih Sportinga iz Lisabona, koji bi za njegov ugovor platio 16 miliona funti.

Srpski reprezentativac nije bio zainteresovan za povratak u Portugal, gde je sa Benfikom u sezoni 2013/2014. osvojio 'triplu krunu' i igrao u finalu Lige Evrope.

Za bivšeg fudbalera Partizana bili su zainteresovani i Šalke i Milan.

Trener 'Svraka' Rafael Benites želi da pojača napad dovodjenjem Markovića, koji bi pristao da igra u Čempionšipu kako bi obnovio karijeru u Engleskoj.

Kako se navodi, Njukasl je spreman da učini sve ako bi ubedio Markovića da pređe na Sent Džejms Park, bez obzira da li će srpski igrač odlučiti da predje na pozajmicu ili da potpiše dugoročni ugovor.

Marković je prošao Partizanovu školu fudbala, a za prvi tim crno-belih, sa kojim je osvojio tri šampionske titule, debitovao je 2011. godine.

Dve godine kasnije prešao je u Benfiku, odakle je posle jedne sezone potpisao za Liverpul.

On se nije najbolje snašao na Enfildu, pa je prošle sezone igrao na pozajmici u Fenerbahčeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: