LŠ: Omladinci Čukaričkog u utorak dobijaju rivala

Omladinski tim fudbalskog kluba Čukarički sutra će saznati ime protivnika u prvoj kvalifikacionoj utakmici Lige šampiona za mlade.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.08.2016.

21:30

Default images
Getty images

"Spremamo se za bilo koju od ekipa, igramo isto kao protiv bilo kog protivnika, jer hoćemo da vidimo gde se trenutno nalazimo. Svi nestrpljivo očekujemo sva dešavanja vezano za Ligu šampiona mladih, jer je to novo iskustvo za igrače, ali i za klub koji se prvi put kvalifikovao", rekao je trener omladinskog tima Čukaričkog Mihajlo Jurasović.

Žreb će se održati sutra u Nionu od 12.00. Prve kvalifikacione utakmice igraće se 27. i 28 septembra, a revanš susreti 18. i 19 oktobra.

"Ne postoji nijedan razlog da ne verujem u svoje fudbalere, koji su uspeli da dodju do toga da igraju ravnopravno sa najboljima u Evropi", naveo je Jurasović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: