Kejn: Želim titulu i kraj karijere u Totenhemu

Centarfor Totenhema Hotspur Hari Kejn rekao je da bi želeo da završi karijeru u londonskom klubu.

Izvor:

Subota, 27.08.2016.

17:09

Kejn: Želim titulu i kraj karijere u Totenhemu
Getty Images

Kejn je prošle sezone sa 25 golova bio najbolji strelac Premijer lige, a Totenhem je u završnici prvenstva ispao iz borbe za titulu.

"Vole bih da ostanem u Totenhemu. Klub je u odličnoj situaciji, napredujemo i to je važno. Sve dok postoji vizija i kada se ne prodaju igrači, mi napredujemo. Imamo dobru grupu mladih igrača sa sjajnim trenerom, dobrim trening centrom i stadionom. Voleo bih da ostanem u Totenhemu do kraja karijere. Videćemo šta će se dogoditi", rekao je Kejn za Skaj Sports.

Upitan da li bi se zadovoljio još jedim plasmanom među prve četiri ekipe, Kejn je odgovorio odrično.

"Želimo da budemo bolji nego što smo bili prošle godine. Nikoga se ne plašimo, ne plašimo se nijednog protivničkog igrača, nijednog menadžera . Uvereni smo u naše sposobnosti. Tu smo, bićemo u vrhu i ponovo ćemo se boriti za titulu. Klubovi kupuju igrače i menjaju trenere kada misle da je to potrebno. Doveli smo nekoliko dobrih igrača i zadovoljni smo", rekao je on.

Kejn je dodao da je ekipa svake godine sve bolja, ali da mora da ostane koncentrisana.

"Mnogo je priče o Junajtedima, Sitijima i Čelsijima, novim menadžerima, novim igračima. Mi smo srećni što ljudi pričaju o njima i radićemo ono što radimo svake nedelje", naveo je on.

Kejn je nastupao za Englesku na Evropskom prvenstvu u Francuskoj ovog leta. Engleska je u osimi finala izgubila od Islanda, a Kejn je odbacio navode da je njegova loša fizička pripremljenost uticala na rezultate državnog tima.

"Evropsko prvenstvo je potpuno drugačije iskustvo, bili smo uzbudjeni što učestvujemo i igramo pred engleskim navijačima i šteta je što su se tako odigrale stvari. Ponekad u fudbalu ne znate zbog čega se nešto dogodilo, ili šta se dogodilo. Sve se brzo desilo i teško je bilo prihvatiti sve to. Ali, to je bilo iskustvo, to je fudbal, u fudbalu ima uspona i padova", rekao je Kejn.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: