Dmitrović želi nastavak serije protiv Borca

Trener Borca iz Čačka Ljubiša Dmitrović rekao je da je njegova ekipa u usponu forme i da joj je cilj da u utakmici protiv Bačke nastavi niz bez poraza.

Izvor: B92, Beta

Petak, 26.08.2016.

23:20

Default images
Getty images

"U usponu smo forme i to potvrdjuju rezultati u poslednja tri kola. Osnovni cilj nam je da nastavimo seriju dobrih igara i rezultata i da se neporaženi vratimo u Čačak. Bačka ima manje bodova od nas, ali daleko od toga da u ovom trenutku možemo nekome da pretimo", rekao je Dmitrović.

Fudbaleri Borca igraju sutra od 20 časova na gostujućem terenu protiv Bačke, utakmicu sedmog kola Super lige Srbije.

"Oni su pod većim psihološkim pritiskom i tu vidim našu šansu. Očekujem da kao i u prethodnim utakmicama, svi igrači daju sve od sebe i uz maksimalnu disciplinu i borbenost stignemo do željenog rezultata i u pozitivnoj atmosferi dočekamo pauzu koja će nam značiti", rekao je Dmitrović.

Dmitrović neće moći da računa na Stefana Draškovića zbog suspenzije, dok Lazar Sajčić ima problema sa povredom.

"Mi na svakoj utakmici dobijemo jednog, ali ostanemo bez dva igrača. Pozitivna okolnost je da se u tim vraća kapiten Mario Maslać koji je jedan od najboljih štopera u ligi. Kadar koji imamo maksimalno trenira i svojim odnosom do sada je zaslužio poverenje. Radimo u dobroj atmosferi i očekujem da to pretočimo u dobru igru i rezultat na 'Karadjordju' ", naveo je Dmitrović.

Posle šest kola Borac je 13. na tabeli sa pet bodova, koje je osvojio u prethodna tri kola, a Bačka je poslednja na tabeli sa jedim bodom i jedina je ekipa bez pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: