Subotičanke na korak od Lige šampiona

Fudbalerke subotičkog Spartaka nalaze se na korak od plasmana u Ligu šampiona.

Izvor: AK

Petak, 26.08.2016.

09:50

Subotičanke na korak od Lige šampiona
Foto: Getty images

"Golubice" su u drugom kolu kvalifikacionog turnira savladale domaćina Kardif 3:2 i napravile ogroman korak ka elitnom takmičenju.

Spartak ouči poslednjeg kola i meča sa autsajderom grupe Sofijom ima četiri boda, kao i islandski Breidablik, koji očekuje meč sa Kardifom, koji je na tri boda. U LŠ će proći samo osvajač grupe koja igra u Velsu.

Subotičanke su odigrale odličan meč u četvrtak uveče, iako su gobule od 27. minuta kada je Eg donela vođstvo domaćinu.

Ipak, u samoj završnici poluvremena srpski tim se vraća u egal, Kvinsi poravnava rezultat, ali Eg drugim golom vraća Kardifu prednost pred pauzu između dva poluvremena.

Sve se preokrenulo u nastavku, posle samo pet minuta igre Spartak opet poravnava, ovaj pog Kvinsi asistira za Čeng Šu, da bi veliki trijumf našem timu donela Tijana Filipović 15 minuta pre kraja.

Spartak će sa Sofijom igrati u nedelju od 15 časova, kada se sastaju još Kardif i Breidablik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: