Vojvodina: Od sutra se spremamo za Evropu

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je da se ekipa ne zadovoljava samo igranjem u Superligi i da će odmah početi pripreme za sledeće kvalifikacije.

Izvor: B92

Petak, 26.08.2016.

08:42

Vojvodina: Od sutra se spremamo za Evropu
Foto: StarSport

Vojvodina protiv holandskog AZ-a nije uspela da nadoknadi veliki zaostatak od tri gola iz prve utakmice, pa je posle nerešenog rezultata bez pogodaka u revanšu eliminisana u baražu za Ligu Evropa.

"Dobro nam ide u prvenstvu, ali ne razmišljamo samo o tome. Mi živimo za Evropu i za to se već od sutra spremamo. Drugi smo na tabeli i idemo dalje", rekao je Paločević.

Paločević je kazao da je revanš u Alkmaru bio veoma težak.

"Jako teška utakmica. Igrali smo da ne izgubimo meč. Dobili smo koji bod, dali sve od sebe. Ostaje žal, naravno, ali kad izgubiš 3:0, onda je stvarno jako teško. Vršili su visok presing. Niste mogli mnogo da igrate, stalno ledjima, teren je bio veoma brz", kazao je Paločević.

Njegov saigrač Bogdan Planić rekao je da je AZ pokazao da je fizički dominantnija ekipa, ali da njegov tim fudbalski ne zaostaje.

"Pokazali su da su fizički dominantniji od nas, ali sa fudbalske strane ne zaostajemo ni malo. Primili smo u prvoj utakmici neke nesrećne golove, ali smo nakon toga pokazali da smo ravnopravni", rekao je Planić.

On je kazao da je jedan poraz u osam kvalifikacionih utakmica ogroman uspeh.

"Ovo je ogroman uspeh, od osam utakmica jednom smo porazeni, najviše smo uzeli bodova od srpskih klubova i pokazali da to može da se uradi i samo s domaćim igračima", kazao je Planić.

Vojvodina će u nedelju igrati protiv Spartaka u Superligi, a fudbaleri novosadskog kluba žele pobedu pred reprezentativnu pauzu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: