Džejms veran Kavsima – prvi put najplaćeniji!

Lebron Džejms potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Klivlend Kavalirsima vredan 100 miliona dolara.

Izvor: SO

Petak, 12.08.2016.

11:00

Džejms veran Kavsima – prvi put najplaćeniji!
Getty Images

Plata će mu u prvoj sezoni biti 31 milion, čime će prvi put u karijeri ’Kralj’ biti najplaćeniji igrač u NBA ligi. U sezoni 2017/2018.

Lebron će zaraditi 33,3 miliona, čime će postati najplaćeniji igrač u istoriji NBA u jednoj sezoni – prethodno su Bulsi Džordanu platili 33 miliona u sezoni 1997/1998. U trećoj sezoni Lebron bi trebalo da zaradi 35,6 miliona dolara.

“Želim svima da vam kažem da ponovo potpisujem ugovor sa Kavalirsima, timom iz mog rodnog mesta. Ne mogu biti uzbuđeniji što ćemo braniti našu titulu. Svi znamo da je prošla sezona bila magična, inspirišuća, neverovatna“, rekao je Džejms i dodao:

“Jedva čekam da se ponovo svi nađemo – tim, organizacija, navijači. Bez vas, bez vaše strasti i posvećenosti, ne bismo mogli da uradimo ono što smo uradili prošle sezone“.

Za kraj, Džejms je poručio upravi da produži ugovor sa Džej-Arom Smitom.

Džejms je u karijeri osvojio tri prstena (2012, 2013 sa Majamijem i prošle sezone sa Klivlendom) i sva tri puta bio je MVP finalne serije, a još četiri puta gubio je u finalu, po dva puta sa Hitom i Kavsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: