Katai: Detalji su odlučili

Kapiten Zvezde Aleksandar Katai smatra da je meč sa Ludogorecom mogao da ode u suprotnom smeru.

Izvor: AK

Sreda, 03.08.2016.

00:40

Katai: Detalji su odlučili
Foto: StarSport

Crveno-beli su izgubili 4:2 posle preokreta bugarskog šampiona pred oko 50.000 navijača na stadionu "Rajko Mitić", u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Boli mnogo ovakav poraz, ali mislim da su sitni detalji odlučili u njihovu korist. Moglo je da bude drugačije da nismo dobili crveni karton, bio bi drugi ishod", rekao je Katai.

Defanzivac Zoran Rendulić žali zbog navijača koji su ga oduševili.

"Ovo što su oni priredili, to mora da se doživi. Mislim da bih mogao još jednu utakmicu da odigram. Bile su ovo dve egal utakmice. Vidi se da su taman za produžetak bili iskusniji. Igrali smo sada protiv ukomponovanog tima, uvek znaju šta hoće i šta rade. Ispade da smo iste golove primili. Možda nas je publika ponela, ali... Imamo mi još dva meča, da prođemo u Ligu Evrope", rekao je Rendulić.

Zvezdu očekuje četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a rivala će saznati u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: