Engleski mediji: Murinjo ne računa na Švajnija

Žoze Murinjo rešio je da rekonstriuše ceo tim, pa se pominje da bi mogao otpustiti nekoliko igrača koji su prošle sezone nosili dres 'Đavola'.

Izvor: SM

Petak, 29.07.2016.

00:21

Engleski mediji: Murinjo ne računa na Švajnija
Getty Images

Prema pisanju Dejli Mejla, Bastijan Švajnštajger je jedan od devetorice koji će najverovatnije napustiti Old Traford.

Nemac je prošlog leta iz Bajerna prešao u Junajted za sedam miliona funti, ali je zbog povrede odigrao samo 18 utakmica u Premijer ligi.

Adnan Januzaj, Kameron Bortvik-Džekson, Tim Fosu-Mensah, Vil Kin, Tajler Bleket i Pedi Meknera dobijali su šansu kod bivšeg menadžera Luja van Gala, ali kod 'Posebnog' nema mesta za njih.

Andreasu Pereiri i Džejmsu Vilsonu savetovano da potraže klub u kome će igrati na pozajmicu i sticati iskustvo, kako bi u budućnosti opet konkurisali za prvi tim "crvenih đavola".

Na Old Traford su ovo leto došli Zlatan Ibrahimović, Henrih Mhitarjan i Erik Baili, a očekuje se dolazak Pola Pogbe iz torinskog Juventusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: