Džeko: Da postižem 50 golova ne bih igrao u Romi

Fudbaler Rome Edin Džeko nema nameru da napusti rimski klub istakavši da mu je cilj sledeće sezone plasman u Ligu šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2016.

16:09

Džeko: Da postižem 50 golova ne bih igrao u Romi
Foto: Getty images

Džeko je prošlog leta stigao u Romu iz Mančester Sitija za 15 miliona evra, ali sa deset golova nije opravdao očekivanja.

"Moja budućnost je u Romi. Sve ostalo su nagađanja. Da sam hteo da odem, uradio bih to još u januaru. Razmišljam jedino o poslu koji treba da obavim, treniram, a na (treneru Lučanu) Spaletiju je da odluči da li ću biti u startnih 11", rekao je Džeko

Mnogi su nakon njegove prve sezone u dresu "vučici" prokomentarisali da Džeko nikad nije bio "veliki" strelac.

"Da sam ja igrač koji postiže 50 golova po sezoni ne bih igrao u Romi i sada bih koštao 80 miliona evra. Osvrnuo bih se malo i na navijače. U Engleskoj oni vole fudbal, ali moram priznati da su u Rimu ludi za njim. To me je fasciniralo dok sam došao u ovaj klub", dodao je iskreni Džeko.

U predstojećoj sezoni Juventus će ponovo biti apsolutni favorit za titulu u Seriji A, ali je Džeko istakao ne pobeđuju uvek favoriti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: