Dermendžijev: I dalje imamo velike šanse

Trener Ludogorerca Georgi Dermendžijev smatra da Crvena zvezda ima blagu prednost posle remija 2:2 u Razgradu.

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2016.

08:53

Dermendžijev: I dalje imamo velike šanse
Foto: StarSport

Bugari su poveli krajem prvog poluvremena, ali su crveno-beli preokrenuli u prvoj polovini drugog, da bi na kraju meč bio završen bez pobedinka.

"U prvom poluvremenu smo dominirali, stvarali šanse, ali i pokazali dozu nervoze jer je ipak veliki ulog. U nastavku nas je poremetio primljeni gol, ali i pored svega rezultat je aktivan i mislim da, bez obzira što golovi u gostima dosta znače, imamo velike šanse u revanšu", rekao je Dermendžijev.

On je dodao da se ekipa neće uplašiti ambijenta u revanšu, verovatno pred 50.000 navijacac Crvene zvezde.

"Zvezda je veliki klub, sa slavnom istorijom, imaju Božovića odličnog trenera koji ih sjajno vodi, ali i mi znamo šta nas čeka tamo. Moji igrači su već igrali pred takvim ambijentom, to ih sigurno neće uplašiti, ali siguran sam da nas tamo čeka velika borba", zaključio je trener Ludogoreca.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Crvene zvezde na programu je u utorak na stadionu "Rajko Mitić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: