Olimpik Lion želi Nemanju Maksimovića?

Trofejni francuski klub Olimpik Lion zainteresovan je za mladog srpskog fudbalera Nemanju Maksimovića.

Izvor: AK

Utorak, 26.07.2016.

09:17

Olimpik Lion želi Nemanju Maksimovića?
Foto: Getty images

Maksimović ima 21 godinu, bio je prva sveta sa U20 selekcijom Srbije prošlog leta na Novom Zelandu, a prošlu sezonu je proveo u kazahstanskoj Astani s kojom je igrao u Ligi šampiona.

Srbin ima ugovor sa Kazahstancima do leta 2017. godine, a njegove kvalitete javno je pohvalio prvi čovek Liona Žan-Mišel Aulas.

"On je odličan fudbaler. Čovek koji ga predstavlja je razgovarao s nama, ali mislim da je istovremeno pričao i sa medijima i oglašavao se na društvenim mrežama. Za sada ništa nije dogovoreno, ali je sjajan igrač", rekao je Aulas.

Maksimović je ponikao u omladinskom timu Gučeva iz rodne Banje Koviljače, potom je igrao za mlade timove Omladinca iz Loznice i Crvene zvezde u kojoj je proveo šest godina, da bi 2013. profesionalac postao u Sloveniji, u Domžalama.

U februaru 2015. je prešao u Astanu i potpisao dvogipogodišnji ugovor, a postigao je tri gola na 22 utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: