Kolo Ture novi štoper Seltika?

Nekadašnji štoper Arsenala, Mančester Sitija i Liverpula, Kolo Ture trebalo bi u nedelju da postane novi igrač Seltika, piše BBC.

Izvor:

Subota, 23.07.2016.

22:59

Kolo Ture novi štoper Seltika?
Getty Images

Velikan iz Škotske se nada da bi ceo posao mogao da bude gotov u nedelju, ukoliko 35-godišnji defanzivac iz Obale Slonovače uspešno prođe lekarske preglede.

"On je sjajan profesionalac. Ja sam ga doveo u Liverpul kako bi dodao iskustva odbrani, konkretno nešto neiskusnijim štoperima koje sam imao u tom trenutku. Kada su veliki mečevi u pitanju, on je fenomenalan", rekao je Rodžers.

Ture verovatno neće biti registorvan za prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv rumunske Astane, ali i dalje postoji mogućnost da se nađe na terenu, pošto svaki tim ima pravo da registruje jednog igrača 24 časa pre starta meča.

"Spreman sam za novi izazov, a daću sve od sebe da pomognem novom timu. Liga šampiona je sjajno takmičenje i uvek mu se radujem", rekao je čovek koji je 118 puta nosio dres reprezentacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: