"Da smo igrali još dva dana, ne bismo dali gol"

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je da žali što ’crno-beli’ nisu savladali Zaglembje u prvom meču u Beogradu.

Izvor: ÐN

Petak, 15.07.2016.

22:00

Foto: StarSport

Janković veruje da će ispraviti stvari u revanšu i proći u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ostali smo dužni publici, jer nismo postigli gol. Ja sam imao verovatno najbolju šansu na utakmici i mnogo mi je žao što je nisam pretvorio u gol, kako bismo dobru igru krunisali pobedom. Nadam se da ćemo u revanšu proraditi i da ćemo prvu polušansu iskoristiti. Jednostavno nije išlo, čak i da smo ostali još dva dana na terenu. Takvi dani jednostavno dođu i nemaju veze sa fudbalskim znanjem", rekao je Janković posle remija bez golova u Humskoj.

Mladi krilni fudbaler rekao je da je recept u revanšu presing i agresivna igra na polovini rivala.

"Možda su oni nas potcenili, mi njih nismo. Zato smo tako dobro ušli u meč i nismo im dozvoljavali da sastave tri pasa. U revanšu moramo da se pazimo najviše nas. Ukoliko poletimo čitajući novine i ako se budemo zadovoljili učinjenim, neće biti dobro. Moramo da budemo smireni, staloženi, ali da maksimalno poštujemo ekipu Zaglembja".

Janković je bio zadovoljan zalaganjem saigrača i da veruje da će tim još bolje izgledati kada se uigra.

"U svakom od nas je postojala velika želja za igrom i uspehom. Svaki duel, svaka izgubljena lopta posle par sekundi je bila naša zahvaljujući izuzetno dobrom presingu. Istina, ekipa je nova, ali sam siguran da smo u dosta akcija izgledali kao da smo dugo zajedno", zaključio je Janković.

Revanš meč u poljskom Lubinu igra se narednog četvrtka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: