Zvanično: Mane u Liverpulu za 40 miliona

Senegalski fudbaler Sadio Mane zvanično je postao novi igrač Liverpula, saopštio je klub sa Enfilda.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2016.

20:30

Zvanično: Mane u Liverpulu za 40 miliona

Liverpul je za transfer platio Sautemptonu 40 miliona evra i učinio ga jednim od najplaćenijih pojačanja u istoriji kluba.

"Danas je veliki dan za mene i veoma sam srećan što sam prešao u jedan od najvećih klubova u Evropu. Liverpul ima mnogo trofeja i veliku istoriju. Jedva čekam da se priključim novim saigračima", rekao je Mane za zvaničan sajt "crvenih".

Mane je dve godine igrao za "svece" i bio verovatno najbolji igrač, a prethodno je nosio dresove Meca i Salcburga.

On je postao čak peti fudbaler koji je prešao iz Sautemptona medju "crvene" u poslednje dve godine, posle Adama Lalane, Dejana Lovrena, Rikija Lamberta i Natanijela Klajna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: