Sa terena: Vikinzi u novom pohodu na Evropu!

Nešto manje od dve nedelje ostalo je do kraja Evropskog prvenstva u Francuskoj, a pred nama je onaj najzanimljiviji deo svakog turnira.

Izvor: B92

Utorak, 28.06.2016.

17:00

Sa terena: Vikinzi u novom pohodu na Evropu!
Getty Images

Ipak, sve do ponedeljka delovalo je da nam turnir u zemlji sira i vina neće doneti istinsku senzaciju.

Međutim, da ne bude tako pobrinula su se 'braća sa Severa' – reprezentacija Islanda napravila je neverovatan podvig eliminisavši selekciju Engleske u osmini finala posle preokreta – 2:1 (2:1).

'Vikinzi' će se u borbi za polufinale 'potući' sa domaćinima na stadionu Stad de France, a i ostali parovi četvrtine finala trebalo bi da nam donesu kvalitetan fudbal i velika uzbuđenja. O svemu onome što smo gledali, kao i o onome što ćemo gledati – u poslednjem izdanju emisije Sa terena za vas su govorili novinar sportske redakcije B92 Nemanja Đorđević i urednik sportskog sektora naše kuće Miloš Šaranović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: