Borani čekaju vaterpolo spektakl u julu

Do početka jednog od najjačih svetskih vaterpolo turnira u ovoj godini koji će u julu biti održan u Boru preostalo je oko pola meseca.

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2016.

23:59

Borani čekaju vaterpolo spektakl u julu
Getty images

Ipak, još nije poznato kada će karte biti puštene u prodaju ni njihova cena.

Vaterpolo reprezentacije Srbije, Španije, Grčke, Italije, Japana, Brazila, Crne Gore, i Francuske, učestvovaće od 13. do 17. jula na turniru u okviru priprema za Olimpijske igre u Riju.

U Sporskom centru “Bor” rečeno je da cena ulaznica još nije definisana niti se zna kako će se prodavati i od kada.

Borani strahuju da se može ponoviti “slučaj Kraljevo” iz 2015. godine, kada su ulaznice za Dejvis kup mečeve reprezentacije Srbije i Hrvatske sa blagajne “isparile” za 15 minuta, i da su mnoge podeljene “ispod žita”.

Predsednik Organizacionog odbora Blagoje Spaskovski, rekao je ranije medijima da će prodaja karata biti transparentna i bez privilegija, sav novac od prodatih ulaznica namenjen je u humanitarne svrhe, Dečijoj klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu, kao i da neće biti besplatnih karata.

Na prvom sastanku Organizacionog odbora pominjano je da će cene ulaznica biti najmanje 200 a najviše 400 dinara za VIP ložu, a ulaz za mališane bi trebalo da bude besplatan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: