Džejms: Ne idem iz Klivlenda, volim svoje saigrače

Lebron Džejms, prva zvezda Klivlend Kavalirsa, rekao je da nema nameru da ovog leta napusti Klivlend, sa kojim je osvojio šampionsku titulu u NBA ligi.

Izvor:

Sreda, 22.06.2016.

19:33

Džejms: Ne idem iz Klivlenda, volim svoje saigrače
Getty Images

"Sviđa mi se ovde, volim svoje saigrače. Naravno, moj menadžer treba sve da sredi, ali sam srećan. Nemam nameru da idem bilo gde", rekao je 'Kralj'.

Džejms (31) se 2014. vratio u rodni Ohajo, u ekipu koja ga je pre 13 godina draftovala sa prvom mesta na draftu, posle četiri godine provedene u Majami Hitu.

Lebron je ove sezone Klivlendu doneo prvu titulu u NBA istoriji i bio je najkorisniji igrač finalne serije protiv Golden Stejt Voriorsa, u istorijskom preokretu sa 1-3 na 4-3 u pobedama..

Džejms u Klivlendu zaradjuje 23 miliona dolara godišnje, pošto je pristao na smanjenje plate kako bi još nekoliko igrača moglo da stigne, a uskoro bi trebalo da potpiše novi ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: