Milojević: Bez opuštanja protiv FMP

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa ne sme da se opusti zbog vodjstva u seriji protiv FMP.

Izvor: B92

Nedelja, 05.06.2016.

20:15

Milojević: Bez opuštanja protiv FMP

Košarkaši Mege igraju u ponedeljak od 20 časova u Železniku protiv FMP drugu utakmicu u seriji za treće mesto u prvenstvu, koje naredne sezone vodi u Jadransku ligu. Mega vodi u seriji, posle pobede u prvom meču od 93:77. Serija se igra na tri pobede.

"Serija se igra na tri dobijene utakmice tako da pobeda u prvom meču ne znači i osvojeno treće mesto. FMP je pokazao da je ozbiljna ekipa koja je zasluženo došla do polufinala plej-ofa. Potrebno je da ponovimo energiju iz prvog meča da bismo došli do nove pobede. Ne smemo da se opustimo, moramo da odigramo maksimalno", rekao je Milojević za klupski sajt.

Centar Mega Leksa Nikola Janković rekao je da je za pobedu Mege ključna agresivna odbrana i kontrola skoka u napadu.

"Drugi meč igramo na poznatom terenu jer u Železniku treniramo tokom cele godine. Očekuje nas mnogo napetija druga utakmica. FMP igra na svom terenu bar 30 odsto bolje, što se videlo i u polufinalnoj seriji sa Partizanom. Potrebno je da ponovimo recept iz prvog meča, a to je odlična i agresivna odbrana i kontrola ofanzivnog skoka FMP, koja je vrlo atletska ekipa gde svi idu na skok. Uz pametna rešenja u napadu verujem da možemo da dodjemo do pobede i na korak od ostvarenja cilja, plasmana u ABA ligu i naredne sezone", rekao je Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: