Mitrović napušta 'Svrake' i postaje 'Lav'?

Centarfor Njukasl Junajteda i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović mogao bi da pređe u lisabonski Sporting, prenosi portugalski Rekord.

Izvor:

Sreda, 01.06.2016.

11:11

Mitrović napušta 'Svrake' i postaje 'Lav'?
StarSport

Kako se navodi, Sporting bi doveo Mitrovića samo u slučaju odlaska najboljeg strelca Islama Slimanija, za kojeg postoji ogromno interesovanje klubova iz Premijer lige.

Trener Sportinga Žorž Žesus ima visoko mišljenje o Mitroviću, kojeg je svojevremeno hteo da dovede u Benfiku, pre nego što je srpski napadač među 'Svrakama'.

Rekord piše da vicešampion Portugalije neće imati težak zadatak da dovede bivšeg napadača Partizana, igrajući na kartu da je njegov tim ispao iz Premijer lige.

Mitrović je u prvoj sezoni na Ostrvu postigao devet golova na 34 utakmice, pošto je došao kao veliko pojačanje iz Anderlehta za 15 miliona evra.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 21 meč i dao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: