Predsednik Liona: Lakazet? PSŽ ima novac...

Predsednik fudbalskog kluba Lion Žan-Mišel Ola rekao je da bi za "pravu cenu" prodao Pari Sen Žermenu napadača Aleksandra Lakazeta.

Izvor: B92

Utorak, 31.05.2016.

23:42

Predsednik Liona: Lakazet? PSŽ ima novac...
Getty images

Lakazet je ove sezone u prvenstvu postigao 21 gol, a Lion je zahvaljujući boljoj gol razlici zauzeo drugo mesto na tabeli ispred Monaka.

To je treća uzastopna sezona da je Lakazet postigao dvocifreni broj golova, ali mu to nije bilo dovoljno da obezbedi mesto u reprezentaciji Francuske za predstojeće Evropsko prvenstvo. Selektor Didije Dešan stavio ga je na listu igrača koji su na čekanju.

"Ako 28. avgusta dobijemo ponudu od 80 miliona evra, Lakazet neće otići. Sa druge strane, ako u narednim danima neko dodje s ponudom koju neću moći da odbijem, onda je transfer moguć", rekao je Ola za list Ekip.

"Ako Pari Sen Žermen želi da osvoji Ligu šampiona, u svojoj ekipi mora da ima Lakazeta. Oni imaju novac da ga kupe i ja ne bih odbio", dodao je predsednik Liona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: