Depor otpustio Viktora Sančesa

Španski fudbalski stručnjak Viktor Sančes otpušten je sa mesta trenera Deportiva iz La Korunje, potvrdjeno je na klupskom sajtu.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 30.05.2016.

23:57

Depor otpustio Viktora Sančesa
Gety images

Klub iz Galicije obezbedio je opstanak u Primeri, pošto je završio na 15. mestu sa četiri boda više od opasne zone, ali je ove sezone upisao samo osam pobeda u prvenstvu.

"Upravni odbor doneo je odluku da raskine ugovor sa Viktorom Sančesom. Klub se zahvaljuje Sančesu na velikoj posvećnosti, trudu i profesionalizmu, koji je pokazao tokom čitave sezone u kojoj smo uspeli da zadržimo status prvoligaša", stoji u saopštenju.

Nekadašnjem fudbaleru Real Madrida, ovo je prvi trenerski angažman, pošto je prethodno radio kao asistent u Hetafeu, Sevilji i Olimpijakosu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: