Zidan: Hoću kao Ančeloti, neka se ponovi Lisabon

Zinedin Zidan rekao je da će pokušati da prepiše recept od Karla Ančelotija iz 2014. godine i preko Atletika donese kraljevskom klubu trofej Lige šampiona.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

21:17

Zidan: Hoću kao Ančeloti, neka se ponovi Lisabon

Madridski rivali, Real i Atletiko, sastaće se u novom finalu Lige šampiona na San Siru, nakon što su "kraljevići" pre dve godine slavili u Lisabonu posle produžetaka sa 4:1.

"Očekuje nas ekstremno težak meč, to je sigurno. Srećni smo što smo u finalu, naporno smo radili za to i spremni smo. Znamo kako se osvaja ovaj trofej i želimo ponovo da ga podignemo. Anćeloti mi je pre finala u Lisabonu rekao "Jednog dana ćeš biti u istoj situaciji kao ja danas", i eto obistilo se. Verujem da će epilog biti isti", izjavio je Zidan na zvaničnoj konferenciji za medije uoči meča.

Zidan je u Lisabonu bio pomoćnik Anćelotiju, a sutra mu se pruža prilika da sa Realom spoji trofej Lige šampiona kao igrač i trener.

On je dodao da prva zvezda Reala Kristijano Ronaldo još uvek oseća bol posle povrede na treningu, ali će biti spreman za sutrašnji duel.

"Biće spreman 100 odsto. Baš se našalio da bol nestaje kada igraš finale Lige šampiona", izjavio je Zidan.

Utakmica izmedju Reala i Atletika igra se sutra od 20.45 sati u Milanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: