Zvezda i EU o značaju bavljenja sportom

SD Crvena zvezda obeležilo je završetak projekta "Sport&Support - Put šampiona" koje ima za cilj podizanje svesti mladih o značaju bavljenja sportom.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 27.05.2016.

23:26

Zvezda i EU o značaju bavljenja sportom

Evropsko udruženje multisport klubova pokrenulo je projekat „Sport & Support" koji finansira Evropska unija u okviru Evropskog programa za obrazovanje, obuku, mlade i sport, a sa ciljem podizanja svesti mladih o znacaju o važnosti bavljenja sportom.

"Sport je pravi ambasador Srbije u svetu. Značaj ovog projekta ogleda se kroz promovisanje volonterizma u sportu, uključivanje ugroženih socijalnih grupa u sport, promovisanje fizičke aktivnosti radi unapredjenja zdravlja svih kategorija društva kroz sportske aktivnosti, kao i borbu protiv diskriminacije i nasilja u sportu"“, rekao je generalni sekretar SD Crvena Zvezda Igor Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Sportsko društvo Crvena Zvezda je član Evropskog udruženja multisport klubova (EMCA) koje je formirano u januaru 2013. godine na celu sa Sportskim društvom Lacio, i još 14 multisport klubova iz 13 evropskih zemalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: