Liga šampiona: "Crvenazva Zvezda"

Evropska fudbalska unija (UEFA) nastavlja da se 'igra' sa svojim renomeom, pošto se posle cirkusa sa Kosovom sramno ponela prema Crvenoj zvezdi.

Izvor:

Petak, 27.05.2016.

09:58

Liga šampiona:
Getty Images

Na zvaničnom profilu Lige šampiona na Tviteru objavljen je video-snimak, kao deo najave finala između Reala i Atletiko Madrida, sa svim osvajačima takmičenja od 1956. godine do danas, ali bez najtrofejnijeg srpskog kluba – bivšeg prvaka Evrope i sveta.

Međutim, istog dana objavljen je identičan video-snimak i na zvaničnim profilima na Fejsbuk i Instagramu elitnog takmičenja, na kome se nalazi ime tima sa Marakane, ali je pogrešno napisano – "Crvenazva Zvezda".

Umesto da samo isprave 'propust', ljudi iz Evropske kuće fudbala odlučili su da totalno izbace ime jednog od samo dva prvaka Lige šampiona iz istočne Evrope.

UEFA, kako se ne biste previše mučili sledećeg puta – okrenite 'ušatog' i samo prepišite – pošto gravuru ne možete da izbacite i obrišete.

A možete da pogledate i na vlastitoj internet-prezentaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

183 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: