'Orlići' se okupili pred put u Kijev

Članovi mlade reprezentacija Srbije okupili su se u Beogradu pred nastup na međunarodnom turniru 'Valeri Lobanovski' u Kijevu.

Izvor:

Petak, 27.05.2016.

08:43

'Orlići' se okupili pred put u Kijev
fss.rs

Pored selekcije Srbije na turniru, koji će se održati od 29. maja do 3. juna, igraće i Ukrajina, Austrija i Izrael.

Prvu utakmicu u Kijevu Srbija igra 31. maja protiv Austrije. Drugi polufinalni par čine Izrael i Ukrajina. Pobednici tih mečeva boriće se u finalu za prvo mesto, a poraženi za treću poziciju.

Selektoru Tomislavu Siviću javili su se svi pozvani fudbaleri, izuzev napadača Ognjena Ožegovića (Čangčun, Kina), koji će direktno doputovali u Kijev.

Turnir 'Valeri Lobanovski', koji se svake godine igra u Kijevu u slavu najpoznatijeg sovjetskog stručnjaka, poslednje je okupljanje mlade reprezentacije do septembarskog nastavka kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Posle letnje pauze mladoj selekciji Srbije slede mečevi sa Italijom, Irskom i Slovenijom.

Selektoru Siviću su se javili:

Golmani: Boris Radunović (Atalanta), Filip Manojlović (Bežanija), Đorđe Nikolić (Jagodina);

Odbramneni igrači: Milan Gajić (Bordo), Aleksandar Filipović (Jagodina), Nikola Antić (Vojvodina), Vukašin Jovanović (Zenit), Nikola Maraš (Rad), Uroš Radaković (Sigma), Aleksandar Bjelica (Mehelen);

Vezni igrači: Saša Lukić (Partizan), Dejan Meleg (Vojvodina), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Mihajlo Ristić (Crvena zvezda), Uroš Damjanović (Sinđelić), Srdjan Plavšić (Crvena zvezda), Marko Golubović (Partizan);

Napadači: Aleksandar Čavrić (Arhus), Uroš Đurđević (Palermo) i Luka Jović (Benfika).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: