Opet dominacija Karija, Dejvis bez 24 miliona

Posle jednoglasne odluke da Stef Kari postane najkorisniji igrač u NBA logično je što je plej Voriorsa dobio svaki glas i kada je biran najbolji tim lige.

Izvor: NL

Četvrtak, 26.05.2016.

22:49

Opet dominacija Karija, Dejvis bez 24 miliona
Foto: Getty images

On je imao 645 bodova, a iza njega je ostao Lebron Džejms sa osam bodova manje.

Prvu petorku kompletiraju plejmejker Oklahome Rasel Vestbruk, najbolji defanzivac lige Kavaj Lenard i centar Los Anđeles Klipersa Deandre Džordan.

Džejmsu je ovo deseti put da je izabran u najbolji tim NBA, i sada je drugi na listi sa najviše biranja u prvu najbolju petorku lige u istoriji. Samo dva igrača su po 11 puta bila u prvoj petorci lige, a to su Kobi Brajant i Karl Maloun.

Igrač koji je dobio najviše glasova, a da nije ušao u tim je Kevin Durant sa 452 poena. Uz njega drugu petorku čine i Drejmond Grin (Golden Stejt), Kris Pol ( Los Anđeles Klipers), Demijan Lilard (Portland) kao i Demarkus Kazins, koji je izabran iako Sakramento nije ušao u plejof.

Izabrana je i treća petorka koju čine Kajl Lauri (Toronto), Klej Tomson (Golden Stejt), Andre Dramond ( Detroit), Lamarkus Oldridž (San Antonio) i Pol Džordž (Indijana).

Posle očajne sezone Nju Orleans Pelikansa Entoni Dejvis ovoga puta nije ušao u najbolji tim lige, što će ga koštati 24 miliona dolara. Toliko je iznosila klauzula u ugovoru u slučaju da dobije ovo priznanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: