Bonući: Baloteli prestani da se budeš primadona

Fudbaler Juventusa Leonardo Bonući kritikovao je nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Italije Marija Balotelija.

Izvor: NL

Sreda, 25.05.2016.

22:18

Bonući: Baloteli prestani da se budeš primadona
Foto: Getty Images

Defanzivac ’Azura’ je rekao da Mario Baloteli ne bi bio isključen iz reprezentacije Italije da se više ponaša kao timski igrač, a ne kao primadona.

"Uvek je sve bilo u njegovim rukama. On je trebalo da bude dovoljno pametan i da se promeni, ali to nije uradio“, naglasio je Bonući.

Stub odbrane ’Stare dame’ je naglasio da nacionalnom timu nedostaju igrači koji će se žrtvovati na terenu.

„Bio bi koristan za ovu ekipu, ali mi nemamo vremena za primadone, trebaju nam igrači koji se žrtvuju za saigrače", naglasio je Bonući i dodao da ipak ima vremena za problematičnog napadača da se promeni.

"Da je to shvatio, bio bi jedan od najboljih napadača na svetu. Ali, još ima vremena... Ovo govorim da u nadi da će se nešto pokrenuti u njemu i da će iskoristiti svoj talenat i zbog sebe i zbog reprezentacije.“

Selektor Italije Antonio Konte izostavio je Balotelija sa šireg spiska igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Baloteli nije igrao za reprezentaciju Italije nakon eliminicije ’Azura’ u prvoj rundi takmičenja na Svetskom prvenstvu 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: