Skols se raduje dolasku Murinja

Legenda Mančester Junajteda Pol Skols rekao je da će Žoze Murinjo doneti zanimljiv fudbal na Old Traford.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2016.

12:29

Skols se raduje dolasku Murinja
Foto: Getty Images

Već danima se očekuje da Murinjo bude predstavljen kao naslednik Luja van Gala koji je otpušten u ponedeljak.

"Navijači Mančester Junajteda zahtevaju zanimljiv fudbal, a ja sam siguran da će Murinjo doći i pokušati da im ga donese", rekao je Skols, a preneo je BBC.

Van Gal je tokom sezone često bio kritikovan zbog nedostatka napadačkog fudbala. Junajted je sezonu u Premijer ligi završio sa samo 49 postignutih golova.

"Mislim da je Murinjo pažljivo pratio situaciju i da je video sta se dešavalo. On je vrhunski trener, dokazao je to već, a verujem da će to ponovo učiniti, da će promeniti fudbal na Old Trafordu", rekao je Skols.

Pomoćnik Van Gala u Junajtedu bio je još legenda kluba - Rajan Gigs, a Skols je izrazio nadu da će on biti tu i naredne sezone.

"Neki kontinuitet mora da postoji. Gigs je u klubu skoro 30 godina, a u poslednje tri je bio trener prvog tima. Nadam se da da će ostati", zaključio je Skols. ;

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: