Teo: Morali smo da uvedemo i petu smenu

Košarkaški kamp "TEO 4" na Srebrnom jezeru srpskog reprezentativca Miloša Teodosića zbog velikog interesovanja uvešće i petu smenu za dečake od 10 do 16 godina.

Izvor:

Utorak, 24.05.2016.

14:10

Teo: Morali smo da uvedemo i petu smenu
Getty Images

"Mislim da smo uradili logičnu stvar. Dobio sam informaciju od tima koji se bavi kampom da su dve smene rasprodate još pre dva meseca, a da je u ostale dve ostalo malo mesta, a interesovanje je veliko. Zato smo odlučili da pokrenemo i petu smenu a imam utisak da bismo mogli još tri", rekao je Teodosić.

Pošto je CSKA iz Moskve, za koji nastupa Teodosić, osvojio Evroligu nedavno u Berlinu interesovanje za učešće na kampu je naglo skočilo, pa su iz organizacije odlučili da uvedu petu smenu, koja će se održati od 11. do 19. avgusta.

"Odluka je da prve godine postojanja kampa idemo sa manjim brojem smena, sledećeg leta ćemo imati mnogo više klinaca koji vole i uče košarku. Verujem da ćemo u potpunosti opravdati ovo veliko poverenje koje smo dobili od dece i njihovih roditelja", kazao je Teodosić.

U prve četiri smene kampa očekuje se oko 500 dečaka, dok će i sa petom smenom broj biti veći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: