"Asovi za decu" – dođite na spektakl u Humskoj

Proslavljeni srpski fudbaleri odigraće na stadionu Partizana humanitarnu utakmicu u sklopu akcije "Asovi za decu".

Izvor:

Utorak, 24.05.2016.

10:14

Humanitarni duel ima za cilj prikupljanje sredstava za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka.

Dva tima predvodiće čuveni srpski treneri Radomir Antić i Bora Milutović, dok će na terenu biti Dejan Stanković, Predrag Mijatović, Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mateja Kežman, Ivica Kralj, Nikola Lazetić, Danko Lazović, Goran Stevanović, Mihajlo Pjanović, Perica Ognjenović i mnogi drugi...

Bivši selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić nije krio oduševljenje što će biti učesnik događaja.

"Ovo je više od utakmice. Kao čovek fudbala smatrao sam da je fudbal ogledalo društva. Ukazala nam se divna prilika da svi zajedno budemo pobednici kako bismo pomogli deci. Nisam imao dilemu, osećam se privilegovanim što ću imati mogućnost da pomognem", rekao je Antić.

Njegov veliki prijatelj i kolega Bora Milutinović posebno se zahvalio inicijatoru akcije Jovanu Simiću.

"Nije važno ko će pobediti, već da se skupe sredstava i da deca imaju bolju budućnost. Nedavno sam imao priliku da pričam sa Ćavijem i rekao mi je da pozdravim Antića jer je ga je on pomerio napred i kasnije postao jedan od najboljih vezista sveta", poručio je Milutinović.
Jovan Simiæ (B92)
Jovan Simić izjavio je da mu je drago što u jednom meču može da okupi toliko srpskih zvezda.

"Zahvalio bih se Antiću i Milutinoviću na dolasku, još uvek mi sve deluje nestvarno. Očekuje nas jedinstvena utakmica, o ovome sam razmišljao tri godine. Nisam smeo ranije da krenem, ali sam pre šest meseci krenuo u realizaciju projekta", rekao je Simić.

Mladi golman ŽFK Crvena zvezda Jovana Leposavić, koja se izborila sa bolešću raka, istakla je da sa velikim nestrpljenjem iščekuje da se upozna sa poznatim fudbalerima.

Ulaznice za humanitarni meč "Asovi za decu" prodaju se po ceni od 300 dinara za sever i jug, 500 dinara su zapad i istok.

Porodični komplet od tri karte košta 1.000 dinara.

Utakmica "Asovi za decu", koja se igra od 20 časova, biće realizovana u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podršku FK Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: