Srbija na Kipar bez golmana, šansa za dvojac iz SL

Fudbalska reprezentacija Srbije biće oslabljena na prijateljskoj utakmici sa Kiprom neigranjem golmana Predraga Rajkovića i Vladimira Stojkovića.

Izvor: NL

Ponedeljak, 23.05.2016.

18:29

Srbija na Kipar bez golmana, šansa za dvojac iz SL
Foto: StarSport

Rajković brani za Makabi Tel Aviv, a Stojković za Makabi Haifu. Ta dva kluba će se sutra sastati u finalu izraelskog kupa.

Selektor Slavoljub Muslin će imati na raspolaganju dvojicu čuvara mreže iz Superlige. U pitanju su golman Crvene zvezde Damir Kahrimana, kao i Aleksandra Jovanovića iz niškog Radničkog.

Srbija i Kipar će se sastati 25. maja u Užicu. Osim dvojice najboljih golmana novi selektor ’Orlova’ je pred ovaj meč ostao i bez dvojice vezista koji su se povredili.

Posle utakmice sa Kiprom, Srbija će se 31. maja u Novom Sadu sastati sa Izraelom, a potom 5. juna sa Rusijom u Monte Karlu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: