Ivanović: O Muslinu sve najbolje

Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je da su predstojeće prijateljske utakmice sa Kiprom, Izraelom i Rusijom veoma bitne pred start kvalifikacija za SP2018.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

13:35

Ivanović: O Muslinu sve najbolje
Starsport

"Očekuju nas jako važne utakmice, jer bi trebalo da se uigramo, prihvatimo zahteve selektora i spremno dočekamo kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Svi želimo isto i učinićemo sve da dodjemo do cilja", rekao je Ivanović na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi.

Fudbaler londonskog Čelsija ističe da je neophodno jedinistvo jer samo tako može da se obezbedi plasman na prvenstvo sveta u Rusiji.

"Samo zajedno možemo do cilja, da svi dišemo kao jedan. Odabir gradova prijateljskih utakmica je dobar, raduje me da igramo u unutrašnjosti. Da Srbija bude uz nas u sredu u Užicu, a onda u Novom Sadu", poručio je Ivanović, uz konstataciju da su na spisku Srbije trenutno najbolji igrači.

Prema njegovim rečima selektor Slavoljub Muslin predočio je igračima zahteve na prvom sastanku.

"Upoznao nas sa nekim stvarima i zahtevi su jasni. Na svima nama je da naredne dve nedelje iskoristimo na najbolji mogući način. O njemu kao treneru i čoveku mislim sve najbolje", zaključio je Ivanović, koga je Muslin svojemeno dočekao kao trener u Lokomotivi prilikom transfera iz OFK Beograda.

Reprezentativci Srbije protiv Kipra igraju 25. maja u Užicu, potom šest dana kasnije rival je Izrael u Novom Sadu, pre nego što ovu akciju završe 5. juna u Monte Karlu u meču sa Rusijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: