Kokeza: Sutra šaljemo dopis UEFA oko Kosova

Predsednik FSS Slaviša Kokeza rekao je da će FSS u ponedeljak poslati dopis UEFA povodom odluke da se kosovskim klubovima dozvoli ucešće u evropskim kupovima.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 22.05.2016.

14:33

Kokeza: Sutra šaljemo dopis UEFA oko Kosova
Starsport

"Koliko sutra šaljemo dopis UEFA oko klubova sa Kosova i njihovog eventualnog igranja u Evropi. Sve ostalo ćemo se konsultovati i napraviti što je do nas. Borićemo se do kraja, a neke zemlje iz regiona i Evrope su već poslali neke dopise, koliko znam", rekao je Kokeza na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Kosovskim klubovima dozvoljeno je učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, a sem Srbije, zahtev UEFA da se ne sastaju sa njima uputiće još neke zemlje koje ne priznaju nezavisnost Kosova, uključujući i Rusiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: