Enrike: Sevilja je stručnjak za finala

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da će biti teško igrati sa Seviljom u Kupu kralja, jer je to ekipa koja je specijalista za takve utakmice.

Izvor: MN

Subota, 21.05.2016.

16:50

Enrike: Sevilja je stručnjak za finala
GettyImages

Dve ekipe sastaće se u finalu u nedelju u 21.30 na Visente Kalderonu u Madridu.

I jedan i drugi tim pokušaće da se domognu drugog trofeja u sezoni, Barselona je osvojila titulu u Primeri, a Sevilja je podigla trofej u Ligi Evrope.

„Sve počinje na kraju. Unapred se radujemo finalu. Poslednje nedelje bez utakmica pomogle su nam da radimo na nekim stvarima. Sevilja će biti motivisana, osvojili su Ligu Evrope, imaju šansu za još jedan trofej, to će im biti važno. Oni su ekipa koja je specijalista za finala. Umeju da se izdignu iz teških situacija i neće mnogo značiti ekipi koja prve povede“, rekao je Enrike, koji veruje da će njegova ekipa sezonu završiti na najbolji način.

„Biće ovo jedna od najlepših mečeva u sezoni, poseban je jer se 90 minuta igra na sve ili ništa, ali mi smo navikli na to. Imam osećaj da će se sezona odlično završiti u nedelju. Osvojili smo mnogo trofeja u klupskoj istoriji, normalno je to što su navijači naviknuti na to.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: