Ture: Želim da ostanem, Klop će da odluči

Štoper Liverpula Liverpula Kolo Ture ima veliku želju da ostane u klubu i naredne sezone, ali da će poštovati svaku odluku menadžera Jirgena Klopa.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 19.05.2016.

16:51

Ture: Želim da ostanem, Klop će da odluči
Getty Images

"Uživam u Liverpulu jer su navijači i čitav klub fantastični. Videćemo šta će se desiti, razgovaraću sa upravom i trenerom, ali ja želim da ostanem. Ovo je veliki klub i zaista sam srećan što imam priliku da igram ovde. Trener je odličan i poštovaću svaku njegovu odluku. On je jedan od najboljih na svetu i zaista zna šta radi", rekao je Ture.

Snažni defanzivac iz Obale Slonovače tokom karijere nastupao je za Arsenal i Mančester Siti, dok je za Liverpul odigrao 70 utakmica i postigao jedan gol.

Osvojio je dve titule prvaka Engleske, po jednu sa Arsenalom i Sitijem, dok je pored trofeja u FA Kupu i Komjuniti Šilda, koje je osvajao sa oba kluba, 2006. godine poražen u finalu Lige šampiona od Barselone (2:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: