Tomić: Loši uslovi nisu opravdanje

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da su uslovi za igru u Nišu bili teški, ali da to nije opravdanje za poraz njegove ekipe od Radničkog.

Izvor: B92

Nedelja, 15.05.2016.

22:15

Tomić: Loši uslovi nisu opravdanje

Fudbaleri Radničkog pobedili su u Nišu ekipu Partizana 1:0, u poslednjoj utakmici 6. kola plej-ofa Superlige Srbije.

"Zaslužena pobeda Radničkog. Uslovi za igru su bili teški, ali to nije opravdanje. Posebno zato što u prvom poluvremenu nismo iskoristili to što smo igrali niz vetar. U drugom bilo je jako teško i izaći na njihovu polovinu terena, izbiti loptu", rekao je Tomić.

Partizan je u Nišu igrao u kombinovanom sastavu.

"Petorici igrača smo dali odmor zbog sledeće sezone. Posle ove utakmice još nekoliko igrača ćemo poslati na pauzu. Moramo da razmišljamo i o onome što nas očekuju u Evropi. Ovi mladi momci su dali koliko su mogli", kazao je Tomić.

Radnički je pobedom stigao do prvog trijumfa protiv Partizana na Čairu posle 22 godine.

"Ne bavim se time... Važno je da mi pokazujemo fudbalski kvalitet i da nam on donosi rezultat. Ova utakmica nije bila lepa, ali je za nas bila izuzetno značajna. I dalje imamo takmičarsku tenziju, i dalje se borimo za Evropu i to je najveća satisfakcija za nas", rekao je trener Radničkog Milan Rastavac.

Radnički u poslednjem kolu igra protiv Crvene zvezde, a Partizan protiv Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: