Teodosić: Mnogo energije za Lokose

Plejmejker CSKA Miloš Teodosić kaže da je za njega finale fajnal-fora Evrolige već u petak, kada njegov tim igra sa Lokomotivom.

Izvor: SO

Četvrtak, 12.05.2016.

22:40

Teodosić: Mnogo energije za Lokose
Getty Images

“Lokomotiva je sjajan tim, cele sezone igraju odlično i zaslužili su da dođu na fajnal-for. Očekuje nas veoma težak meč – poznajemo se veoma dobro i očekujem dobru utakmicu. Za nas je već u petak finale, moramo da igramo sa mnogo energije i da damo sve od sebe, samo tako možemo da savladamo Lokomotivu“.

Kajl Hajns, najbolji defanzivac Evrolige, imaće zadatak da čuva Entonija Rendolfa, jednog od najboljih igrača Lokomoticve.

“On je jedinstven igrač – iako igra na poziciji centra, najviše vremena provodi spolja, što će i moju defanzivnu ulogu učiniti drugačijom. Moraćemo malo da se prilagodimo kao tim, ne samo Rendolfu, nego i celoj njihovoj ekipi. Ipak, uprkos tome, moramo i da se držimo svojih principa i da budemo koncentrisani svih 40 minuta“, rekao je Hajns.

Meč CSKA – Lokomotiva igra se u petak od 18 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: