Mihajlović: Prvi trofej, biće ih još

Fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović nada se da će, posle osvojenog Kupa Srbije, sa crno-belima osvojiti još dosta trofeja.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.05.2016.

10:16

Mihajlović: Prvi trofej, biće ih još
Foto: StarSport

Fudbaleri Partizana osvojili su Kup pošto su u finalnoj utakmici u Gornjem Milanovcu pobedili Javor iz Ivanjice sa 2:0.

"Ovo je ono što smo želeli, ono čemu smo težili pred početak prolećnog dela šampionata. Drago mi je što smo osvojili Kup, moj prvi Kup, odnosno prvi trofej sa Partizanom i nadam se da će ih biti još", rekao je Mihajlović.

Mihajlović je dobrim partijama u Partizanu zaslužio i poziv novog selektora Srbije Slavoljuba Muslina u reprezentaciju.

"Maksimalno sam bio fokusiran na Partizan, na osvajanje ovog trofeja i na dobre partije u ligi. Iskreno, nisam razmišljao o reprezentaciji. Nikad nisam izjavio da neko mora da me pozove u reprezentaciju, a ako moje dobre igre, golovi i asistencije mogu da doprinesu nacionalnom timu, ja ću se uvek odazvati tom pozovu. Velika je čast što ću provesti 10-15 dana sa takvim fudbalerima, koji igraju na takvom nivou i zaista sam presrećan što ću osetiti deo te atmosfere", rekao je Mihajlović.

Crno-belima je ovo 13. trofej u nacionalnom kupu, dok je Javor propustio priliku da osvoji prvi trofej u 104 godine dugoj istoriji kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: