Dodić: Istorijski rezultat i pored poraza

Trener Javora Mladen Dodić rekao je da je i pored poraza u finalu Kupa Srbije od Partizana ponosan na svoje igrače.

Izvor: ÐN

Sreda, 11.05.2016.

22:16

Dodić: Istorijski rezultat i pored poraza
Starsportphoto

Fudbaleri Partizana osvojili su Kup Srbije, pošto su u finalnoj utakmici u Gornjem Milanovcu pobedili Javor iz Ivanjice sa 2:0.

"Rekao sam i pre utakmice da sam ponosan na moje igrače i moj klub, jer smo ostvarili istorijski rezultat. Ušli smo u utakmicu s dosta respekta prema njima, dok je u drugom poluvremenu to izgledalo bolje, ali smo promašili neke šanse koje smo imali... Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi, ali i Javoru na istorijskom uspehu", rekao je Dodić posle utakmice za televiziju Arena sport.

Fudbaler Javora Ivan Josović propustio je tri dobre prilike za gol.

"Istina je da sam promašio tri dobre prilike, ali šta da se radi, nisam uspeo. Bojažljivo smo ušli u utakmicu, previše smo ih 'respektovali' i to nam obilo o glavu... Primili smo prvi gol iz prekida, iz našeg najjačeg oružja. Čestitam im na osvojenom trofeju", rekao je Josović.

Njegov saigrač Milovan Milović ocenio je da je Partizan u večerašnjoj utakmici bio bolji rival.

"Sve čestitke Partizanu, bili su bolji u ovoj utakmici. Vidi se da imaju teške evropske utakmice u nogama, dok je nama ovo bila prva velika utakmica... Dobili su nas na iskustvo, mada imali smo svoje šanse. Ne žalimo, jer je i ovo za nas uspeh, idemo dalje", rekao je Milović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: