Tomić: Izdigli se iz utiska "Partizan je loš"

Trener Partizana Ivan Tomić rekao je da je ponosan na svoje fudbalere što su osvojili Kup Srbije.

Izvor: ÐN

Sreda, 11.05.2016.

22:00

Tomić: Izdigli se iz utiska
partizan.rs

Tomić je dodao da ekipa svakim danom potvrđuje da sve bolje igra.

Fudbaleri Partizana osvojili su Kup Srbije, pošto su u finalnoj utakmici u Gornjem Milanovcu pobedili Javor iz Ivanjice sa 2:0.

"Ponosan sam jako na ove momke, ponosan na to kako su uspeli iz opšteg utiska kako je Partizan loš i slab da se uzdignu i da savladaju sve prepreke. Drago mi je zbog uspeha. Sve zasluge idu njima", rekao je Tomić za televiziju Arena sport.

Golman ’crno-belih’ Bojan Šaranov ocenio je da je večerašnja utakmica protiv Javora bila izuzetno teška.

"Teška utakmica, kako na mentalnom planu, tako i na terenu. Imali smo dosta mladih igrača koji su prvi put u nekom finalu, ali smo smogli snage i zasluženo osvojili Kup", rekao je Šaranov.

Desnom beku Partizana Miroslavu Vulićeviću ovo je bio peti nastup u finalu Kupa Srbije, a tek prvi trofej.

"Za mene očgledno važi 'peta sreća'... Stvarno mi je drago zbog trofeja posle četiri izgubljena finala... Rekao sam da više neću igrati finala ako ovo izgubimo, jer očigledno sam ja baksuz. Teška utakmica je ovo bila, ali smo zasluženo osvojili trofej. Mislim da smo prva ekipa koja je osvojila trofej bez primljenog gola u takmičenju. Veliki značaj to ima", rekao je Vulićević.

Trofej pobednika Kupa Srbije fudbalerima Partizana predao je selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: