Novak: Ritern odličan, zadovoljan sam

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je zadovoljan svojim izdanjem u četvrtfinalu Mastersa u Madridu.

Izvor: B92

Subota, 07.05.2016.

10:11

Novak: Ritern odličan, zadovoljan sam
Gettz images

Đoković je sedmi put u isto toliko okršaja pobedio Miloša Raonića sa 2-0 što je njegova 13. uzastopna pobeda protiv Top10 igrača.

„Jedan od ključeva ovog duela je bio da vratim što više njegovih servisa. Znao sam i pre nego što sam izašao na teren da ne bi trebalo da mu prepustim previše lakih poena na servisu. Tu veliki serveri stiču mnogo samopouzdanja“, rekao je Đoković i istakao da je zadovoljan svojim izdanjem.

„Ritern mi je bio veoma dobar. Svaki igrač, a posebno veliki serveri, imaju kalup koji koriste kada je neizvesno. Ali, nekada je u pitanju instikt. Anticipacija, pokušavam da pronađem balans i gledam izbačaj loptice rivala“, otkrio je Novak detalj pripreme za najbolji ritern svih vremena.

Rival Đokoviću u polufinalu od 20 časova biće Kei Nišikori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: